بلغور جو دوسر
بلغور جو دوسر يا «Oatmeal» غذايي است كه از پرك شدهٔ گياه جو دوسر تهيه ميشود. اين غذا به دليل ارزش غذايي بالاي خود در برخي از كشورها به عنوان صبحانه آماده ميشود. البته در ايران، عموماً افراد مبتلا به سرماخوردگي از اين غذا به همراه ساير خوراك آبكي مانند حريرهٔ بادام و انواع سوپها تغذيه ميكنند. وجود فيبر فراوان به همراه چربي و مواد قندي كم، اين حريره را موردي ايدهآل براي افراد ديابتي و كلسترل بالا تبديل كردهاست.[۱]
طرز تهيه
كلوچه بلغور تهيه شده با بلغور، شكر، كره و آردبراي تهيه بلغور جو دوسر مانند دم كردن برنج عمل ميكنيم بدون اينكه جو را بشوييم. هر پيمانه را با ۴ تا ۶ پيمانه آب ملايم حرارت داده به مدت ۴۰ دقيق صبر ميكنيم تا دانههاي جو بپزند. بلغور، لعاب زيادي دارد و به عنوان چاشني سوپ يا حليم قابل استفاده است.
ادامه مطلب لينك زير:
برچسب: ،